Kuil Banden

Kuil Banden

Velgen reparatie bij Kuil Banden

Velgen reparatie; professioneel en voordelig bij Kuil Banden. Je velgen weer als nieuw door middel van bijvoorbeeld velgen spuiten, velgen richten of velgen polijsten. Kuil Banden staat bekend om snelle service en biedt het totaal pakket voor de automobilist aan, van banden en velgen tot reparatie en onderhoud. Lees hieronder meer over de verschillende diensten of kijk voor alle info over velgen reparatie op http://kuil.nl/velgen/velgen-reparatie.

Velgen spuiten

Een veel voorkomende velgen reparatie is velgen spuiten. Je hebt keuze uit 3 verschillende pakketten bij Kuil Banden, afhankelijk van de afwerking en de schade aan de velgen. Je hebt je velgen weer netjes vanaf 65,- euro per velg inclusief BTW. Ga direct naar de pagina voor velgen spuiten: http://kuil.nl/velgen/velgen-reparatie/velgen-spuiten.

Velgen richten

Velgen richten is een noodzakelijke velgen reparatie die uitgevoerd moet worden wanneer je velgen krom zijn. Voel je tijdens het rijden een trilling? Dan kan dit vaak duiden op een kromme velg. Dit ontstaat door (hard) over een stoeprand of drempel te rijden of door een gat in de weg. Vrijwel alle velgen kunnen weer gericht worden, waarna die hinderlijke trilling verdwijnt.

Velgen polijsten en velgen hoogglans verdichten

Als één van de weinige bedrijven in Nederland kan Kuil Banden in Groningen je lichtmetalen velgen hoogglans verdichten. De aluminium velgen worden dan ontdaan van de verf en vervolgens hoogglans verdicht. Wat is hoogglans verdichten? In een bak met hele fijne korrels worden de velgen glad gepolijst. Het effect is een spiegelgladde velg. Bekijk de video op http://kuil.nl/velgen/velgen-reparatie/velgen-polijsten. Uiteraard kunnen we ook een deel van de velgen verdichten of polijsten.

Banden en APK & Onderhoud

Kuil Banden Groningen staat bekend om snelle service. Ook wanneer in de wintermaanden de winterbanden schaars kunnen zijn, hebben wij met onze enorme voorraad banden vrijwel altijd jouw winterbanden direct leverbaar tegen een scherpe prijs. Montage gebeurt in onze moderne werkplaats waar ervaren bandenmonteurs werken met de nieuwste machines. Ook voor de APK-keuring, reparaties en onderhoud staat Kuil Banden voor iedere automobilist klaar. Kijk op http://kuil.nl of bel direct 050 404 1695 om direct een bandenspecialist of velgen expert te spreken.

Openingstijden:

Ma-Vr. 08:00 – 17:00 uur
Zat. 08:00 – 12:30 uur

Contactgegevens en adres:

Kuil Banden B.V.
Engelberterweg 116
9723EP Groningen
Telefoon: 050 404 1695
Mail: info@kuil.nl
Website: www.kuil.nl

Schrijf een beoordeling