reparatiegroningenlogo

Wat doen wij?

ReparatieGroningen.nl is opgericht in 2015 omdat er veel reparatie bedrijven in Groningen zijn, maar het grootste gedeelte hiervan niet zichtbaar is op het internet. Om het makkelijk te maken voor de consument worden dus alle reparatie bedrijven verzameld. Dit is natuurlijk ook makkelijk voor de bedrijven zelf, hierdoor hoeven ze niet te investeren in Online marketing terwijl ze wel zichtbaar zijn. Hier valt dus te spreken van een win-win situatie. Gemak voor zowel consumenten als bedrijven.

Waarom is het gratis voor bedrijven?

Het is voor bedrijven momenteel geheel gratis om een bedrijfsvermelding te krijgen op ReparatieGroningen.nl. De reden hiervan is is wij graag een zo volledig mogelijk aanbod willen hebben voor de bezoekers. Als bedrijven moesten betalen zou niet elk bedrijf op de website willen staan. Om de kosten van de website te betalen zijn advertenties geplaatst, zoals hier rechts te zien is.

Facebook

Ook zijn wij actief op Facebook. Als wij een nieuw bedrijf toevoegen of een leuk nieuwtje hebben plaatsen wij een bericht. Wil je ons niet vergeten en altijd een makkelijk overzicht van reparateurs hebben? Like ons dan op Facebook.