Een Bullet Journal organiseren?

bullet journaal

Een Bullet Journal organiseren?

Het belangrijkste doel van een journal voordelig is om dingen gedaan te krijgen. Maar je hoeft het niet rommelig of georganiseerd te houden. Als je niet van dat soort organisatie houdt, kun je het bij een simpele houden. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen. En zoals altijd, maak je geen zorgen als je niet zo artistiek bent. Er zijn tal van manieren om een bullet journal te maken. U hoeft ook niet het traditionele bullet-journaalformaat te volgen.

Verdeel eerst uw log in secties. Elke sectie van je bullet journal moet zes maanden bevatten. Elke maand bevat doelen gecategoriseerd per categorie. Een wekelijks logboek kan bijvoorbeeld een agenda met afspraken en taken bevatten. Een maandelijks logboek daarentegen zou een reeks dagelijkse taken bevatten. Elke dag bijhouden wat u doet, kan een uitstekende manier zijn om georganiseerd te blijven. Als je niet zeker weet waar je over moet schrijven, kun je ook referenties schrijven.

Een andere belangrijke tip voor het organiseren van bullet journals is om een apart collectiedagboek aan te maken. Hoewel de meeste bulletjournal-gebruikers zich richten op dagelijkse planning en tracking, kunt u ook pagina's maken die uniek voor u zijn. Kijk online voor voorbeelden van unieke pagina's om in je bullet journal te gebruiken. A Piece of Rainbow heeft bijvoorbeeld een afdrukbare plantkalender met een tuinthema. Deze methode is echter niet beperkt tot tuinieren. Probeer andere idee├źn voor uw verzameling te gebruiken. U kunt zelfs een aangepaste collectie maken op basis van een hobby die u heeft.

Voor meer informatie klik je hier: Mylovelynotebook.nl