Wat is persoonlijk leiderschap? Controle over je leven nemen

Wat is persoonlijk leiderschap?

Wat is persoonlijk leiderschap? Controle over je leven nemen

Wat is persoonlijk leiderschap? Het is een interessant concept dat ik erg belangrijk vind. Het is een concept van leiderschap dat van onderop is geƫvolueerd en geen nieuw concept is. Persoonlijk leiderschap betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Voor mij persoonlijk is het leren het goede voorbeeld te geven, toe te passen wat ik van anderen heb geleerd en op een respectvolle manier met de mensen in mijn leven samen te werken.

Als we terugkijken in de geschiedenis naar welk type leider dan ook, dan werden ze meestal gerespecteerd door hun volgelingen vanwege hun leiderschapskwaliteiten. Vaak hadden leiders dit soort persoonlijke waarden omdat ze het gevoel hadden dat ze daardoor een rechte lijn zouden volgen en het goede voorbeeld zouden geven persoonlijk leiderschap coach. Twee dagen verhelderende tip – u moet persoonlijke waarden instellen voordat u kunt claimen leiderschap te hebben. Het is alsof je beweert een ingenieur te zijn terwijl je eigenlijk een automonteur bent. Het is dus belangrijk om een basis van persoonlijke waarden te hebben voordat je de titel 'leider' kunt claimen.

Om nu de controle over je leven te nemen en de leider te worden waarvan je weet dat je die kunt zijn, moet je aan jezelf werken. Ik zeg tegen mezelf – "wat is de beste versie van mij?" Wat zijn mijn karaktereigenschappen? Wat is mijn algehele persoonlijkheid? Door tijd te besteden aan het werken aan jezelf door te lezen, karakterreizen te maken, naar therapie te gaan – zul je je geluk vergroten, en dus zal geluk de controle over je leiderschap nemen – en de meest krachtige kracht in je leven zijn!

Klik op de link: Anker & Kompas