Winkelen waarvoor suède loafers het beste bij mij passen – voor- en nadelen

Winkelen waarvoor suède loafers het beste bij mij passen – voor- en nadelen

Het dragen van suède schoenen is een van de geweldige fashion statements, maar niet elke stijl is voor iedereen. Suède laarzen zijn absoluut stijlvol, maar ze zijn meestal erg groot en baggy. Maar ik hou toevallig van suède loafers vanwege hun suède comfort en de verscheidenheid waarin ze verkrijgbaar zijn. Ik heb drie paar loafers waar ik dol op ben, en elk paar heeft een andere look en feel. Hier zijn mijn 5 tips om de suède loafer te kiezen die bij jou past!

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Eén: als je op zoek bent naar de meeste stijl en comfort in een loafer, dan zijn de Belline Suede Loafers iets voor jou klik hier. Deze zijn verkrijgbaar in suède of nubuck, en ze zijn verkrijgbaar in zwart of bruin. Elk heeft voor- en nadelen, maar ik vind dat het suède er beter uitziet als ik het draag, omdat het er wat meer "volumineus" en modieuzer uitziet. Als je de voorkeur geeft aan de look van suède zonder zoveel volume, dan zijn de loafers van nubuck of leer misschien iets voor jou!

Twee: voor iets dat een beetje formeler is, maar toch comfortabel, raad ik de Brian David loafers met lintjes ten zeerste aan. Deze zijn verkrijgbaar in bruin of zwart en hebben dunne, stevige banden met grote gespen. De banden zijn vastgemaakt met elastiek, en beide hebben voor- en nadelen. Dit zijn ook een van de weinige paar loafers waar ik nog steeds mijn vingers doorheen kan halen, ook al zijn ze maar een paar centimeter lang!

Voor meer informatie zie: Alberto Bellini